Magazin online

Iti doresti un magazin online care sa reflecte calitatea produselor pe care le comercializezi?

Panoul de administrare al magazinului este extrem de intuitiv. Puteți adăuga rapid produse, fotografii de produs, categorii, subcategorii, producători și să configurați metodele de transport și plată într-un timp foarte scurt.

Securitatea a fost, este si va fi intotdeauna importanta pentru noi toti. De aceea toate pachetele noastre de Gazduire Web includ certificate de server web SSL care asigura cunoasterea identitatii celui cu care comunici precum si protejarea confidentialitatii datelor tale.

Când cumpărați o licență de magazin online nu veți avea costuri ascunse sau lunare. Plătiți o singură dată și magazinul este al dumneavoastră. Pentru totdeauna.

Crearea unui magazin online poate face diferenta dintre esec si succes, dintre profit si pierdere. Ofera-le clientilor tai o varianta moderna si comoda de a iti cumpara produsele – distanta de la client la magazin este de un singur click!

Mai jos puteti vedea o mica parte din magazinele online realizate de HWS

www.stokkeshop.ro
www.suzettelashes.ro
www.aiastay.com
www.ardorbeauty.ro
www.lashensation.ro
www.rebelwave.ro
pasii pe care ii urmam

Cum functioneaza?

a.

PLAN

Facem un studiu de piata pentru domeniul de activitate al clientului nostru. Dupa care stabilim o structura a site-ului.

b.

DESIGN

Dupa ce structura site-ului este finalizata, urmeaza design-ul. Design-ul este stabilit impreuna cu clientul, sfatuit de catre noi.

c.

BUILD

Implementarea modulelor care ajuta la functionalitatile necesare domeniului de activitate, dar si la securitatea, rapiditatea si mobilitatea site-ului.

d.

SUPPORT

Dupa ce proiectul este finalizat, oferim mentenanta 24/7 clientilor nostri care beneficiaza si de hosting pe serverul echipei noastre.