Promovare online

Promoveaza-ti afacerea in cel mai bun mod posibil!

Marketing Emploee

Popa Viorel Adrian


Google AdWords este versiunea Google a modelului de publicitate pay-per-click (plata-pe-clic). Acesta va permite să afisati anunturi in prima pagina Google. Atunci cand sunt efectuate cautari pe cuvintele cheie in pagina Google, utlizatorului i se vor afisa anunturile relevante pentru cuvantul cheie pe care la cautat.

Anunturile Adwords sunt situate în partea de sus a rezultatelor pe care Google le afisaza (primele pozitii) dar si pe site-urile partenere. Atunci cand facem un anunt AdWords, alegem cuvinte cheie pentru care anuntul sa se afiseze. Amintiti-va programul Google AdWords utilizeaza un model de PPC (plata-pe-clic), astfel incat sa platiti numai atunci cand cineva face clic pe anuntul dvs. si prin urmare, viziteaza site-ul dumneavoastra.


Unul dintre cele mai importante sfaturi pe care il putem da cu privire la AdWords este alegerea cuvintelor cheie. Aceste cuvinte vor determina aparitia anuntului in rezultatele Google, atunci cand un potential client cauta un produs sau un serviciu pe care il comercializati online. Alegerea cuvintelor cheie potrivite este foarte importanta pentru o buna promovare si o campanie de succes.


Exemplu despre cum functioneaza o interogare in Google
O buna abordare pentru alegerea cuvintelor ar putea fi daca am face un mic exercitiu: Sa ne imaginam ce am cauta noi, ce am scrie in Google, daca am fi fost interesati in a cumpara un tricou. Putem scrie tricou sau am putea sa detaliem, sa facem o cautare mai exacta: tricou cu maneca lunga, tricou cu maneca scurta, tricou albastru etc.

Pentru fiecare din aceste cuvinte se afiseaza un numar limitat de anunturi in partea de sus a pagini si un numar de anunturi limitat in partea de jos. Acestea sunt anunturile pe care Google le gaseste ca fiind relevante pentru cuvantul cheie cautat.
In momentul in care facem click pe unul dintre anunturi, suntem redirectionati pe o pagina care vinde tricouri.


Daca esti interesat si vrei sa iti promovezi afacerea pe google nu ezita sa ne contactezi la: office@highwebservices.ro.

Nu stii cum vrei sa arate site-ul?
Vezi portofoliul nostru